Er kan opnieuw kinderkledij van 0 tot 14 jaar (zomerkledij), babyartikelen en speelgoed verkocht en gekocht worden aan zeer voordelige prijzen.

Zaterdag 3 maart 2018, van 13.30 tot 16.00 uur in Zaal De Biekorf, St.Jozef-Arbeider, Steenveldstraat, Torhout

Wil je verkopen op de tweedehandsbeurs?

Verkopers kunnen inschrijven vanaf donderdag 1 februari bij An Vervaque, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De gezinsbond Torhout zorgt zelf voor de verkoop, dwz dat je niet aanwezig moet zijn in de namiddag bij de verkoop. Alles wordt, gesorteerd per leeftijd, op tafels gelegd, speelgoed staat samen, babyartikelen staan samen.

Inschrijvingsgeld voor leden is 5 euro / niet leden 8 euro. Van het totaal bedrag van hetgeen je verkocht wordt 10% afgehouden voor de werking van de plaatselijke gezinsbond.

In totaal kan je 63 artikelen inschrijven. Je krijgt een excel lijst die moet ingevuld worden en teruggestuurd ten laatste op donderdag voor de beurs. Je komt op een afgesproken datum de etiketten halen om al je artikelen te merken. 2 ingevulde etiketten per stuk. De prijs bepaal je volledig zelf. Prijzen van de grote babyartikelen (vb voor kinderwagen, maxi-cosi…) mogen de dag van de beurs evt. nog aangepast worden.

Op de dag van de beurs breng je s’morgens je spullen binnen en 's avonds haal je het niet verkochte op en betalen we uit.

Als je wil inschrijven dan stuur je vanaf 1 februari een mailtje met je naam/ adres/ telnr/ lidnr. naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.