DE LIDKAART WAARMEE JE SPAART! 

Als lid van de Gezinsbond kan je genieten van heel wat kortingen en voordelen.

Kortingen op aankopen, uitstapjes, energie en telefonie en op activiteiten in jouw buurt. Het aanbod is even groot als verrassend.

Bij tal van handelaars en spaarpartners in Vlaanderen en Brussel krijg je spaarkorting in je online portemonnee. Bij je plaatselijke afgevaardigde kan je ook bioscoopcheques, gsm-kaarten, NMBS-passen en Lijnkaarten kopen met spaarkorting (zie kortingpassen). Van zodra je 10 euro bij elkaar gespaard hebt, kan je betalen met je lidkaart en  besparen op je aankopen. Je online portemonnee kan je raadplegen via mijn gezinsbond.

Als lid kan je ook genieten van kortingen bij musicals, op tentoonstellingen, in musea en attractieparken.

Raadpleeg regelmatig de activiteiten met korting en blijf op de hoogte van het aanbod.

Met de gezinsspaarkaart val je altijd in de prijzen!

Neem deel aan de wedstrijden van de Gezinsspaarkaart en wie weet win je, bovenop de reguliere korting, één van de volgende waardevolle prijzen zoals een waardebon van 500 euro voor een verblijf in het Reigersnest of de Bosberg, geschenkbonnen van Standaard Boekhandel,  tickets voor Eurodisney, ...

In maart, september en december worden de wedstrijden van de gezinsspaarkaarten en de te winnen prijzen aangekondigd in de Bond en op de website van de Gezinsspaarkaart.

De afdeling Torhout schenkt bovendien tweemaal per jaar tien waardebonnen van 10 euro aan Torhoutse leden. De trekking gebeurt aan de hand van binnengebrachte bonnen.

Meer info?

De verantwoordelijken voor de Gezinsbond Torhout vind je in de rubriek 'bestuur'