Voordelig lenen via het Vlaams Woningfonds

Via het Vlaams Woningfonds cvba kan je goedkoper een lening afsluiten voor de aankoop van een woning, voor aanpassingswerken of voor nieuwbouw.

Het Vlaams Woningfonds komt tussen voor woningen in het Vlaams Gewest. Het kent hypothecaire leningen toe aan gezinnen met minstens één kind voor nieuwbouw, aankoop van een woning, verbouwingswerken, en in uitzonderlijke gevallen voor de terugbetaling van hypothecaire schulden en de aankoop van een bouwgrond. Gezinnen in bepaalde steden kunnen bij het Vlaams Woningfonds terecht voor een betaalbare en degelijke huurwoning. De huurprijs is laag en er is een sociaal assistent(e) die de gezinnen begeleidt bij de moeilijke administratieve formaliteiten.

Bezoek voor meer informatie de website van het Vlaams Woningfonds.

Besparen op je vaste telefonie via Telenet

De Gezinsbond kiest voor vaste telefonie voor een partnerschap met Telenet.

Welk tarief je gezin ook kiest, je hebt altijd recht op 15 euro korting per jaar, die wordt uitbetaald via de maandelijkse factuur.

Telenet biedt zijn vaste telefoonaanbod vaak aan in combinatie met internet of digitale televisie. Ook voor die combinatie 'Packs' geldt de ledenkorting.

Gezinnen die lid zijn van de Gezinsbond en geïnteresseerd zijn in het Telenet-aanbod kunnen terecht op het gratis Telenet-nummer 0800 66 166.

Meer info? Zie https://www.gezinsbond.be/telenet